Truckförarutbildningar

Många av dagens yrken kräver tunga lyft och förflyttning av stora detaljer. Hantering av större truckar kräver kunskap om både hantering och säkerhet. Våra truckförarutbildningar genomförs enligt den aktuella läroplanen TLP 10 som tagits fram av arbetsmarknadens parter. Utbildningarna genomförs ute på företagen eller på plats i våra lokaler där vi startar grupper löpande. Själva utbildningen är uppbyggd för att motsvara den traditionella A+B-kursen.

Windings kan dessutom erbjuda eTruck, en interaktiv webbaserad truckförarutbildning. Låt dina anställda sköta sin truckutbildning individuellt. eTruck är ett verktyg för interaktiv truckförarutbildning på nätet som låter deltagaren göra teorin som självstudie. Ett tillvägagångssätt som öppnar för effektivare kurser och sparar tid samt resurser för både företaget och deltagaren. Själva utbildningen är uppbyggd för att motsvara den traditionella A+ B kursen.

eTruck kan användas till utbildning av både nybörjare och mer erfarna förare samt lämpar sig perfekt som repetitionsutbildning för erfarna truckförare som behöver uppdatera sina kunskaper.

Upplägg utbildning med etruck hos oss i Värnamo.


 

Intresseanmälan

Vill du att vi kontaktar dig angående ett utbildningsupplägg? Skicka ett meddelande så återkommer vi inom 24h. Eller prova att ringa Peter Winding på tel. 0730-91 57 35. Vi är ofta upptagna i utbildning men svarar eller ringer tillbaka så fort vi kan.


Bilder från truckförarutbildningar