Välkommen till oss

Windings Utbildningcenter har bedrivit säkerhetsutbildningar åt företag och organisationer sedan starten 2004. Vi utbildar på plats hos uppdragsgivare över hela södra och mellersta Sverige. Sedan 2013 kan vi också erbjuda er att komma till vår anläggning i Värnamo. Fullutrustad för både teori och praktik inom alla områden.  

jj

Har du frågor om hur vi arbetar och om utbildningarna vi ger? Är du intresserad av ett upplägg för ditt företag? Kontakta oss gärna! Vi är ofta upptagna i utbildning och kan ha svårt att svara i telefon. Vi svarar alltid på mail inom 24 timmar. Skriv gärna om du hellre vill att vi ringer upp dig än att vi mailar ett svar. Vi hörs!


Utbildare på Windings

 

Peter Winding, VD

T: 0730-91 57 35
E: peter@windings.se

hhh

Peter äger och driver Windings Utbildningscenter sedan starten 2004. Han har en gedigen bakgrund som utbildare och har arbetat med företag och organisationer över hela Sverige.


Jonathan Winding

T:
E: jonathan@windings.se

Jonathan är utbildare inom truck och lift på Windings. Han har arbetat med flera olika grupper sedan han startade hos oss 2014.


Desirée Källqvist

T:
E: desiree@windings.se

Desirée har arbetat tillsammans med Peter i många år genom samarbetspartner. Sedan 2015 är hon aktiv som utbildare på Windings inom truck.


Windings Värnamo

Besöksadress: Jönköpingsvägen 107 G 331 34 Värnamo